ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ:ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ

2013-09-23 22:29

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ:ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ:

ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ:

-ΟΒΑΛ: ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΓΥΑΛΙΩΝ ΗΛΙΟΥ!

-ΣΤΕΝΟΜΑΚΡΟ: ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΓΥΑΛΙΑ ΣΕ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ ΣΧΗΜΑ,ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ!ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΛΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ!

-ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ: ΔΙΑΛΕΞΤΕ Η ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ Η ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΓΩΝΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ!

-ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ: ΓΙΑ ΣΤΕΝΟ ΠΗΓΟΥΝΙ,ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΥ ΜΕΤΩΠΟ,ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΓΥΑΛΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΑΣ!ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΣΧΕΔΙΑ Η ΡΙΓΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΓΥΑΛΙΩΝ ΣΑΣ.

-ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ: ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ Η ΟΒΑΛ ΓΥΑΛΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΑΣ.

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΦΑΚΟ:

ΟΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟΙ ΦΑΚΟΙ,ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΩΒ Η ΡΟΖ,ΠΡΟΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΣΥΝΝΕΦΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΙΑΣΗ.ΕΝΩ ΟΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ,ΤΟΥ ΚΑΦΕ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΛΗ ΣΚΙΑΣΗ!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ,ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ!ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΨΑΞΙΜΟ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ!ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ!ΚΑΙ Η ΜΟΔΑ ΠΟΙΚΙΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ!ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΑΕΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ!ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ!ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΥΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΤΟΝΟ ΗΛΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ!ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΑΛΛΩΣΤΕ!ΒΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!

ΚΑΛΟ ΨΑΞΙΜΟ!

ΦΙΛΑΚΙΑ,

ΚΑΤΙΑ:)