ΑΛΗΘΕΙΑ,ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ???

2013-09-14 15:44

ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ,ΤΕΛΙΚΑ??

Ενα συχνο προβλημα που απασχολει τις γυναικες εχει να κανει με την εικονα των μαλλιων τους!Και συγκεκριμενα με το χρωμα που ειναι ιδανικο για το δικο τους προσωπο και τα δικα τους χαρακτηριστικα!Για αυτο και η αλλαγη του χρωματος των μαλλιων για τις γυναικες,αποτελει συχνο φαινομενο!Αυτο που σιγουρα θελει να πετυχει μια γυναικα στα μαλλια της,ειναι το ΙΔΑΝΙΚΟ χρωμα για εκεινην,που θα την κολακευει και θα της ταιριαζει αψογα!Και με αυτο θα ασχοληθουμε σε αυτο το θεμα μας:) Ας αρχισουμε λοιπον!

Υπαρχουν καποιοι τροποι για να βρεις πιο χρωμα μαλλιων σου ταιριαζει!Ας αναφερουμε αρχικα,ποιοι ειναι οι τροποι για να μαθεις και να μπορεσεις να βρεις το ιδανικο χρωμα μαλλιων για σενα:

ΠΡΩΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ:

1).Δες το χρωμα των φλεβων σου,στο εσωτερικο του καρπου σου,ΕΞΩ ΣΤΟ ΦΩΣ!Αν δεις πως οι φλεβες σου ειναι προς το ΠΡΑΣΙΝΟ χρωμα,και οχι μπλε,τοτε σου ταιριαζουν τα ΖΕΣΤΑ χρωματα,αν ειναι ομως προς το ΜΠΛΕ,τοτε τα ΨΥΧΡΑ!

2).Προσεξε το δερμα σου στην ΕΚΘΕΣΗ του στον ΗΛΙΟ!Αν ΜΑΥΡΙΖΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ,τοτε ανηκεις στις ΖΕΣΤΕΣ αποχρωσεις,αν ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ,τοτε στις ΨΥΧΡΕΣ αποχρωσεις!

3).Δες ποια ΡΟΥΧΑ συμφωνα με το ΧΡΩΜΑ τους,σου ταιριαζουν ΚΑΛΥΤΕΡΑ!Αν σου πηγαινουν τα ΨΥΧΡΑ,τοτε ανηκεις σε αυτη την κατηγορια αυτοματως,των ΨΥΧΡΩΝ χρωματων!Αν σου πηγαινουν τα ΖΕΣΤΑ,τοτε ανηκεις στις ΖΕΣΤΕΣ αποχρωσεις μαλλιων!

4).Ενα αλλο κολπακι,ειναι να ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ,ΑΣΗΜΕΝΙΑ και ΧΡΥΣΑ χρωματα στο ΔΕΡΜΑ σου!(π.χ.στο λαιμο,στο χερι σου)και ετσι να δεις πιο χρωμα σου ταιριαζει περισσοτερο!Το ΑΣΗΜΙ,ανηκει στα ψυχρα χρωματα,και το ΧΡΥΣΟ,στα ζεστα!

 

Αυτοι ηταν οι 4 τροποι για να τεσταρεις και να καταλαβεις σε ποια κατηγορια χρωματων για τα μαλλια σου,ανηκεις τελικα!

Κατα βαση τωρα,για να δεις πιο χρωμα μαλλιων σου ταιριαζει,θα ΠΡΕΠΕΙ να δεις 2 βασικα πραγματα:

1).Το χρωμα της επιδερμιδας σου!

2).Το φυσικο χρωμα των μαλλιων σου!(Σε αυτο θα σε βοηθησει να το δεις η παρακατω φωτογραφια,με κλιμακα απο το 1(για πολυ σκουρο φυσικο χρωμα)μεχρι και το 10(για πολυ ανοιχτο φυσικο χρωμα):

Ετσι ακριβως,να ξερεις πηγαινουν και οι βαφες του εμποριου(επαγγελματικες και μη!)Ο αριθμος τους μπροστα και βασικα το ΠΡΩΤΟ ΨΗΦΙΟ σε ενα αριθμο βαφης,δειχνει ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΚΟΥΡΟ,ειναι το χρωμα!(π.χ.8/20.)

ΦΥΣΙΚΑ,ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΨΙΜΟ!(Η ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΑΛΙΑ,ΑΛΛΑ ΞΑΝΑ ΒΓΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ!)ΣΤΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ,ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ΒΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ!ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ,ΝΑ ΨΑΧΤΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ!

ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ,ΓΙΑ ΤΑ 2 ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΙΟ ΧΡΩΜΑ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΨΑΞΙΜΟ ΓΥΡΩ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΤΑ!ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΛΛΙ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΘΟ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΩΜΑ!ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ!ΑΚΟΜΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΑΛΛΙΩΝ,ΟΙ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ!

Ωστοσο,ας δουμε τις 3κατηγοριες τονοι χρωματων που υπαρχουν:Ειναι οπως ηδη αναφεραμε,τα ΖΕΣΤΑ,τα ΨΥΧΡΑ και τα ΦΥΣΙΚΑ-ΟΥΔΕΤΕΡΑ!

Συμφωνα με την ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ σου τωρα,για νατο αναλυσουμε:

1).ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΕ ΖΕΣΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ:

Τα χρωματα μαλλιων που σου ταιριαζουν περισσοτερο ειναι τα ΣΚΟΥΡΑ!Οπως τα καστανοκοκκινα,τα ζεστα καφε,οι κοκκινες και χρυσες ανταυγιες!Τα χρωματα δηλαδη που περιεχουν κοκκινο-πορτοκαλι βαση!Ακομα και οι πυρροξανθες και χαλκινες ανταυγιες!Απεφυγε το μπλε-βιολετι και τις σταχτες-μπεζ αποχρωσεις!

2).ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΕ ΨΥΧΡΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ:

Σε αυτον τον τυπο επιδερμιδας ταιριαζουν καλυτερα,τα κορακι-μαυρα,τα ψυχρα ξανθα,τα σταχτι χρωματα,τα ξανθα μαζι με πλατινε και το λευκο του παγου!Χρωματα,που εχουν ως βαση τους δηλαδη,φυσικες μπεζ και σταχτι αποχρωσεις!Για ανταυγιες τωρα,θα σου πηγαινουν οι μελι,σταχτι και οι σταρενιες αποχρωσεις!Απεφυγε,τα κιτρινα με χρυσους και μπρονζε τονους,για να μην σε χλομιαζουν!

ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΟΥ:

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΤΥΠΟ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΕΧΕΙΣ?ΨΥΧΡΟΘΕΡΜΟ Η ΘΕΡΜΟ ΤΥΠΟ??

ΜΑΘΕ:

1).ΨΥΧΡΟΣ ΤΥΠΟΣ:

Ψυχρο τονο δερματος σημαινει οτι εχεις χλωμο δερμα με ροζ αποχρωση δερματος!Το φυσικο χρωμα μαλλιων σου ειναι η σκουρο καφε,η μαυρο-μπλε,η χρυσο ξανθο η μεσαιο ξανθο!

2).ΘΕΡΜΟΣ ΤΥΠΟΣ:

Θερμο τονο δερματος σημαινει ενα χρυσο η κιτρινο τονο στο δερμα σου με χρυση η ροδακινη αποχρωση!Το φυσικο χρωμα των μαλλιων σου ειναι η το βαθυ καφε,η το καταξανθο η το χρυσο καφε,η το κοκκινο!

 

ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΗ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΗ(ΑΠΟ ΣΚΟΥΡΟ Π.Χ.ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΧΤΟ)ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΙΣ ΑΝΤΑΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ!ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ,ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΑΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΟ ΜΑΛΛΙ!ΑΠΕΦΥΓΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟ ΝΤΕΚΑΠΑΖ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΤΟ,ΑΥΤΟ!

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΠΩΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΟΥ!

ΔΕΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΣΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΤΟΥΣ!(ΜΕ ΝΑΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ!)ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ:

ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΩΤΗ Η RIHANNA ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ!ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ!!

Η ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ!ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΞΑΝΘΟ,ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ!ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ,ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ!ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ,ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΤΗΣ!ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΣΚΟΥΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ!

ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ!ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΡΩΜΑ!ΤΟ ΚΑΤΑΞΑΝΘΟ!!

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ!ΞΑΝΘΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΞΑΝΘΟ!

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ!ΚΑΙ ΕΔΩ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!ΞΑΝΘΟ ΜΟΝΑΧΑ!

KELLY CLARKSON!KAI ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΡΩΜΑ!

LINDSAY LOHAN!NAI ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΥΡΟ ΚΑΣΤΑΝΟ ΠΡΟΣ ΜΑΥΡΟ!ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΞΑΝΘΟ!

MEGAN FOX!ENNOEITAI ME XIΛΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ!ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΑΣΤΑΝΟΞΑΝΘΟ!

 

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑΝΤΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ!Η ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ!ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΝ!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ!ΔΕΙΤΕ ΕΣΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΤΙ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ!ΑΠΛΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ,ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ!ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΤΕ ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΟΥΡΕΜΑ!ΓΙΑΤΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΟΤΙΣΕΙ(ΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ)ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ(ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ,ΑΠΑΙΤΕΙ ΧΡΟΝΟ)ΤΟ ΚΑΣΤΑΝΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟ ΧΡΩΜΑ!ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ!ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ!

Make your world,more beuatyful!

Kisses,Kατια!